Luotettavaa kiinteistönvälitystä Turusta koko Varsinais-Suomeen

Kysy lisää palveluistamme

OpenHouse LKV Oy hoitaa kiinteistönvälitystä joustavasti Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Tarvittaessa välitämme asuntoja myös muualta Suomesta. Palvelemme yhtä lailla sekä osto- että myyntiaikeissa olevia asiakkaita. Välitämme asuntoja laidasta laitaan, aina kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Jos olet aikeissa ostaa, löydämme unelmakotisi. Asuntoaan myyvien kodit myymme nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla. 


Olemme keskittyneet myytäviin asuntoihin ja kiinteistöihin, mutta voit kysyä meiltä myös asuntojen vuokraukseen liittyvistä palveluistamme. Kun etsit kiinteistönvälityksen luotettavaa osaajaa, ota meihin yhteyttä – palvelemme Turusta käsin kaikkialla Suomessa!

Joustavat palvelut asunnonetsijöille

Haluatko kodin kattavien palveluiden ääreltä vai luonnon helmasta? Unelmoitko tilavasta omakotitalosta vai kätevästä pienestä kaupunkikodista? Me etsimme kodin, joka sopii budjettiisi ja vastaa tarpeitasi.


Ydintoiminta-aluettamme on Varsinais-Suomi, mutta yhteistyöverkostomme ansiosta voimme etsiä ja välittää koteja myös muualta Suomesta sekä tarvittaessa ulkomailta asti. Palvelemme esimerkiksi Floridasta kotia etsiviä.


Tutustu meillä myynnissä oleviin asuntoihin ja kysy rohkeasti lisää tiimiltämme. 


OpenHouse LKV Oy etsii sinulle juuri sellaisen asunnon tai kiinteistön kuin sinä haluat. Toimeksiannon sisältö on kaikilta osin räätälöitävissä omien tarpeidesi mukaisesti. Sinä annat reunaehdot, me hoidamme muun. Kokemus ja tekninen osaaminen ovat käytössäsi ja ostotoimeksiannot edellyttävät huolellisuutta sekä asiantuntemusta laaja-alaisesti.


Löydetään se Sinun juttu!

Tutustu asunnon myyntiin

Palveluiden hinnoittelu

  • Asunto-osakkeet 4 % velattomasta myyntihinnasta (sis. alv 24 %)

  • Kiinteistöt sopimuksen mukaan

  • Tuntityönä tehtävät palvelut 93 €/h (sis. alv 24 %)

Haluatko lisätietoa hinnoittelustamme? Ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme!